Julekalender luke 3



I dagens kalenderluke finner du Vipper og vippeapplikator fra Perfect Eye

Påfør kunstige øyenvipper som en proff med Depend Eyelash Applicator.
Applikatoren i rustfritt stål er spesialformet for å forenkle påsettingen av vippen.
Fungerer som en pinsett, men med bredere, gummibelagt gripeoverfl ate,
som garantert ikke skader vippestrukturen. I den andre enden av applikatoren
fi nner du en spiss gummipute som du bruker til å trykke fast vippen mot
øyelokket. 

For å bli vinner av dagens luke vil vi at du skal
fortelle hva du spiser på julaften :)

-LYKKE TIL-

17 kommentarer

Monica

03.12.2016 kl.11:15

Pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe, kjøttkaker, hvitsaus og riskrem til dessert :)

Charlotte

03.12.2016 kl.11:38

Ribbe og karamellpudding er tradisjonen😍

I år blir det både ribbe og pinnekjøtt!

Stian Klæth Holm

03.12.2016 kl.12:32

Vi spiser pinnekjøtt på julaften i år. Vi har alltid pinnekjøtt, ribbe og kalkun i løpet av julen, men veksler på hva vi spiser hvilke dager.

Ida

03.12.2016 kl.13:01

Jeg spiser ribbe, julepølse og medisterkaker med tilbehør. Også blir det riskrem til dessert :-)

Inger

03.12.2016 kl.14:11

Pinnekjøtt, hva ellers 😉 Og riskrem til dessert

Hilde

03.12.2016 kl.14:16

Pinnekjøtt, fløtegratinerte poteter, sprø svor og med riskrem til dessert😍

hege

03.12.2016 kl.14:51

Vi har både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør ;)

Tina

03.12.2016 kl.15:32

både ribbe med tilbehør og pinnekjøtt spiser vi her. Og riskrem til dessert

Kimmi

03.12.2016 kl.15:52

Verdens beste julemat: ribbe, medisterkake, julepølse, surkål og potet i brun saus. Nam!

SaraK

03.12.2016 kl.16:21

I år er mitt første år som vegetarianer, så det blir nøttestek, vegisterkaker og masse deilig tilbehør :D

Anniken

03.12.2016 kl.17:33

Det blir pinnekjøtt og kålrabistappe, og riskrem til dessert 😍 gleder meg!! :D

Cecilie

03.12.2016 kl.18:24

Pinnekjøtt og ribbe med tilbehør :)

Inger-Lise Garseg

03.12.2016 kl.19:58

Ribbe,medisterpølse, medisterkaker,surkål og riskrem med rød saus

Anette

03.12.2016 kl.20:10

Familien spiser ribbe, men etter at jeg ble vegetarianer har det blitt mye annet godt på juleaften :) I år blir det falafler med nøtter i :)

Marit Bjørnerud

03.12.2016 kl.20:57

Ribbe,pølse,.medisterkaker,surkål og dette kpkkelerer min mann og jeg tar meg av bordet.

Marit Bjørnerud

03.12.2016 kl.20:59

Rettelse til min kommentar..."dette kokkelerer min mann "skal det stå.

Cecilie B

08.12.2016 kl.20:50

Ribbe, mediserkaker, medisterpølser, poteter og grønnsaker. Og er vel den eneste gangen i året jeg spiser rosenkål :P

Skriv en ny kommentar

dependcosmetic

dependcosmetic

35, Tvedestrand

Depend Cosmetic er et av landets ledende kosmetikkfirmaer som gir deg et enormt utvalg av alt fra Make-up og tilbehør til hudpleie. Denne bloggen gir deg info om Depends produker og holder deg oppdatert på nyheter. I tillegg vil vi også har konkurranser og produkttester. Bloggen oppdateres av Christina som fungerer som Depends grafiker/Ilustratør og produkttester. Mail: depend.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits